7.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 13 Desembre 2022

Avui us expliquem que es presenta el rally de Lloret amb novetats de cara a principis del 2023. El Rally de Lloret arriba a la desena edició i ho farà amb modificacions atractives i exigents en els trams que hauran d’afrontar els pilots. El canvi més important de la primera etapa és que s’allargarà el […]

Avui us expliquem que es presenta el rally de Lloret amb novetats de cara a principis del 2023. El Rally de Lloret arriba a la desena edició i ho farà amb modificacions atractives i exigents en els trams que hauran d’afrontar els pilots. El canvi més important de la primera etapa és que s’allargarà el tram habitual de Tossa – Sant Grau i passarà a dir-se Tossa – Cadiretes. Pel que fa a la segona etapa, destaca el tram de Sant Hilari – Collsaplana, que es farà en baixada. Son algunes de les novetats que presenta el desè Rally de Lloret, que comptarà amb més quilòmetres cronometrats que mai. Seran total de 177, repartits en 12 trams. En el programa d’avui escoltem participants, representants municipals i entrevistem Guillem Pérez, de l’organització.

L’equip català OceanCats inicia aquesta setmana l’aventura de recórrer 3.000 milles nàutiques a rem, des de l’illa de La Gomera (Illes Canàries) fins a l’illa d’Antigua, al Carib.

Tot a punt a l’escola Immaculada Concepció per al pessebre vivent d’aquest dimecres, amb tots els alumnes implicats i solidari amb la Marató de Tv3.

A la segona part, expliquem com se sumen els usuaris del casal de la Gent Gran a la gran causa de la Marató: faran exhibicions de ball i de musica, aquest dissabte. 

Tot seguit, escoltem els U2. O més ben dit els seus clònics Red Rocks, que actuaran aquest divendres al casino de Lloret. Xerrarem amb el guitarrista i us explicarem com aconseguir un parell d’entrades dobles.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023