18 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 13 Febrer 2023

L'informatiu matinal

L’Ajuntament de Lloret es nega a rebre els residus procedents de l’abocador de Solius. El Govern municipal NO atorgarà l’autorització necessària a l’Agència Catalana de Residus per derivar a Lloret de Mar 10.000 tones de deixalles procedents de l’abocador de Solius, clausurat recentment. El consistori, que és titular de l’abocador i del Centre de Tractament de Residus de Lloret, entén la problemàtica i la bona intenció de l’Agència, però no pot acceptar la solidaritat que se li demana, ja que aquesta solidaritat no ha estat corresposta per molts dels ajuntaments usuaris d’aquests equipaments. Ho comentem avui, dilluns 13 de febrer, amb l’alcalde, Jaume Dulsat.

Amb la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, valorem com va anar la taula de treball anual de Lloret Adventure, celebrada fa pocs dies. A la sessió, es van presentar la memòria del 2022 i el pla d’accions per al 2023.

Més valoracions. També volem saber com va anar el Rally de Lloret parlant amb el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg. A més, en clau esportiva repassem tots els resultats destacats d’aquest cap de setmana per als equips lloretencs.

La llar d’infants Lola Anglada ha recaptat més de 300 euros per a la investigació del càncer infantil a través de la xocolatada solidària. Escoltem el que ens explica la directora de la llar, Núria Carreras.

Tanquem el BDBH en plana de mobilitat, perquè Lloret és un dels municipis que han decidit no prohibir l’entrada de patinets elèctrics en els busos urbans. Ho comentem amb el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández.

Darrers Programes