12.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 13 Gener 2021

Avui tractem la reclamació que fan els comerciants a la Generalitat per tenir mesures menys restrictives per al sector en motiu de la pandèmia. La demanda l’ha fet arribar PIMEC Comerç, la patronal del comerç a Catalunya, que assegura que el confinament municipal i el tancament dels caps de setmana els perjudiquen greument, especialment en plena campanya de rebaixes.

Parlem amb el president de PIMEC Comerç a Girona, Josep Vergés, però abans sentirem l’opinió dels representants de les associacions de comerç i de restauració de Lloret, que donen suport a la demanda.

Amb l’any nou ha entrat en vigor la nova normativa de la Direcció General de Trànsit que regula l’ús dels patinets a la via pública. A Lloret ja fa uns mesos que es va aprovar una ordenança al respecte, però aquesta normativa també afecta al municipi. Ho expliquem amb declaracions del regidor de Mobilitat.

Ahir explicàvem que Força Lloret demana a l’equip de govern la retroactivitat en el pagament de les beques menjador. El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer. Avui coneixem la resposta de l’equip de govern amb la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez.

La influencer lloretenca Carla Frigola serà protagonista també al BDBH d’avui, perquè acaba de presentar el seu segon single, titulat “Veneno”. La sentirem donant-ne tots els detalls.

També expliquem que ja s’ha fet pública la llista de guanyadors dels diferents concursos de pessebres. Ho detallem i també expliquem que més d’un miler de persones han visitat l’exposició de diorames a l’Erol durant les festes.

Finalment, volem recordar que avui hi ha derbi gironí d’hoquei patins. El Lloret visita el Palafrugell en un partit ajornat dues vegades per un positiu de coronavirus a l’equip rival. Escoltem el president de l’entitat valorant com es presenta l’enfrontament.

Darrers Programes