7.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 13 Gener 2023

Avui us expliquem que el sector del turisme lloretenc es formarà en innovació i sostenibilitat aquest hivern. Lloret Turisme, amb el suport del Gremi d’Hostaleria, organitza aquest 2023 un programa sobre innovació i sostenibilitat per als professionals del sector turístic. Aquesta formació dona continuïtat al programa en transformació ètica i sostenible que es va realitzar […]

Avui us expliquem que el sector del turisme lloretenc es formarà en innovació i sostenibilitat aquest hivern. Lloret Turisme, amb el suport del Gremi d’Hostaleria, organitza aquest 2023 un programa sobre innovació i sostenibilitat per als professionals del sector turístic. Aquesta formació dona continuïtat al programa en transformació ètica i sostenible que es va realitzar l’any passat amb una trentena de professionals. La formació va dirigida a empresaris, directors i altres càrrecs d’empreses i entitats turístiques del municipi. Finalment, el programa comptarà amb la presentació final de projectes dels participants. Els interessats es poden inscriure al web ictetinstitute.com. El programa en innovació i sostenibilitat se celebrarà del 14 de febrer al 21 de març amb un total de 10 sessions de quatre hores. Les sessions de mentoria individual per a cada empresa participant se celebraran en paral·lel. En el programa d’avui entrevistem Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme.

També expliquem que l’institut Rocagrossa ha engegat un nou cicle formatiu dins de la seva àmplia oferta en la branca esportiva. Es tracta d’un grau bàsic, anomenat Accés i Conservació en instal·lacions esportives.

Tot seguit anunciem els partits previstos el cap de setmana en hoquei, futbol, futbol sala, bàsquet i volei.

Expliquem quins són els dies festius i ponts que tindrem al llarg d’aquest 2023, a més de les dues festes locals, que en el cas de Lloret són Santa Cristina i Sant Romà.

A més, recordem que aquest divendres es presenta la Capital de la Cultura Catalana en una discoteca, al St Trop, en un acte destinat als veïns, perquè coneguin quines activitats hi ha programades.

Darrers Programes