20.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 13 Juliol 2022

L'informatiu matinal en format reduït d'estiu

Persecució de pel·lícula entre Lloret i Blanes, en què s’ha detingut un traficant de drogues. Les policies locals de Lloret de Mar i Blanes han detingut un traficant que va protagonitzar una persecució de pel·lícula. Ha passat aquest dilluns a la tarda.

L’home, que conduïa un tot terreny de gamma alta, va fugir de la policia al centre de Blanes. Mentre els agents el perseguien, va circular a tota velocitat fins que va punxar una roda, va provar de fugir a peu i la policia el va poder arrestar. A dins del cotxe, amagada dins de dues maletes, hi portava droga per valor de 84.000 euros.

Els agents també li van trobar 20.500 euros en efectiu, 100 rubles russos i tres jocs de matrícules falses (que fixava amb imants al damunt de les originals). L’home ja ha ingressat a la presó.

Escoltem declaracions del regidor de Seguretat, Jordi Sais.

Avui ens fem ressò que totes les places de la visita sobre l’òpera MARINA han quedat esgotades per a tot l’estiu. Ja no en queda ni una de juliol a setembre. Ho valorem amb el regidor Xavi Flores.

Parlem també d’una proposta ben original que es duu a terme aquest cap de setmana a Lloret: consisteix en recollir lavanda i fer-ne un oli essencial. Ampliem la informació amb una de les responsables, Paquita Gruart.

Després ens posem musicals i gaudim dels Beatles, que aquest dissabte arriben a Lloret de la mà de la banda de tribut Abbey Road. Serà en el marc del Clon Festival.

Acabem amb la música d’ABBA. Inspira la pel·lícula MAMMA MIA, que es projecta aquest dimecres a les Alegries, dins del cicle de CINEMA A LA FRESCA.

Darrers Programes