25 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 13 Juny 2022

L'informatiu matinal

Els alumnes de l’institut Coll i Rodés han fet el Camino de Santiago. És la primera vegada que duen a terme aquesta excursió, en concret, l’anomenat “camí francès”.

És el ‘Camino’ per excel·lència, l’itinerari de més tradició històrica i el més reconegut internacionalment. Han recorregut prop de 80 km, entre Navarra, Castella Lleó i Galícia, amb arribada i visita a Santiago de Compostela. L’excursió, feta del 6 a l’11 de juny, ha comptat amb 37 alumnes de 4rt de la ESO, de 15 i 16 anys. Els han acompanyat 4 professors.

Entrevistem a la professora del centre, Marta Bergés, que ha acompanyat a aquests alumnes.

Parlem de salut mental des de dos punts de vista: per explicar un nou projecte engegat des del Puntet amb els instituts, i del centre mèdic Loreto, que ofereix el servei de psicologia, el qual té totes les hores donades fins a finals de juliol. Ho fem amb Fèlix Amaro, Psicòleg del centre.

En el programa, donem els resultats esportius del cap de setmana, això sí de les poques competicions que encara hi ha en joc.

Per acabar, comentem que en el butlletí SESMOND, presentat la setmana passada, un dels articles és de Sara Vila, doctora en Història de l’Art, qui parla de la poc coneguda col·lecció artística del Marquès de Roviralta. L’entrevistem perquè ens ho expliqui.

El suïcidi és la primera causa de mort no natural entre els joves. Per a prevenir-lo així com els problemes de salut mental agreujats per la Covid, el Puntet ha engegat un projecte amb els instituts de Lloret de Mar. Ho explica la regidora de Joventut, Marina Nicolàs i entrevistem a Isaac Lloveras, psicòleg especialitzat en prevenció de la conducta suïcida.

Darrers Programes