16.1 C
Blanes

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 13 Maig 2021

L'informatiu matinal

Avui despertem amb la notícia que Sa Boadella, Cala Canyelles i Santa Cristina, tornen a tenir bandera blava. Per contra, la platja de Lloret no.

Lloret revalida les banderes blaves de tres de les quatre platges que la van obtenir l’any passat. El distintiu, l’atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor a través d’un jurat internacional. Aquest any ha distingit un total de 97 platges arreu de Catalunya: 26 a Girona, 29 a Barcelona i 11 a les Terres de l’Ebre. A més, també ha distingit 22 ports esportius.

Nosaltres valorem les tres banderes que ha rebut Lloret amb la regidora de Medi Ambient i Platges, Marina Nicolàs.

L’Ajuntament, a través de l’àrea de Promoció Econòmica, ha entregat els diplomes d’aprofitament als alumnes del curs de treballs forestals. Això permetrà crear una borsa de treball que representa un pas endavant en el projecte de creació d’una brigada forestal dependent de l’Agrupació de Defensa Forestal, l’ADF. En parlem amb el coordinador comarcal de l’ADF, Enric Martínez, i amb el regidor de Gestió Forestal, Jordi Orobitg.

Parlem amb el regidor Cristian Fernández per dos temes. En plana cultural, explicarem com va anar ahir es va signar el conveni que convertirà Lloret en la capital de la cultura catalana el 2023. Va ser en un acte als Jardins de Santa Clotilde que vam seguir. Escoltem les declaracions de l’alcalde, Jaume Dulsat.

Tambè com a regidor de Mobilitat, a Cristian Fernández li preguntem per una normativa que aquesta setmana ha entrat en vigor arreu de l’Estat per limitar la velocitat màxima dins dels municipis a 30 quilòmetres per hora.

El Club Hoquei Lloret va empatar a zero ahir a la nit davant del Caldes i es manté en zona de descens, 14è amb 24 punts. Escoltem les valoracions que fa del partit d’ahir el president del club, Josua Pérez.

Darrers Programes