8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 13 Maig 2022

L'informatiu matinal

La Biblioteca es convertirà en una escola provisional per a infants ucraïnesos. La Biblioteca acollirà una escola provisional a on es farà classe per a 60 infants i joves ucraïnesos, que no han estat escolaritzats en un centre educatiu. El motiu és que estan a Lloret, allotjats en un hotel, a l’espera que la Creu Roja els atorgui un destí definitiu, juntament amb les seves famílies.

Com que la situació fa uns quants mesos que dura, tant l’Ajuntament com el departament d’Educació de la Generalitat han decidit buscar una solució. Es tracta d’obrir el que anomenen “unitat d’escolarització extraordinària” a la Biblioteca i a la Casa de la Cultura, que funcionarà a tots els efectes com una escola, amb mestres i el material corresponent.

La previsió és que aquesta escola entri en funcionament la setmana que ve, quan arribin els mestres designats per Educació. Ara en parlem amb el regidor Albert Ferrández.

L’Audiència de Girona ha jutjat l’acusat de perseguir una noia al 2020 i violar-la en un parc de Lloret de Mar. L’ajuntament s’ha presentat com a acusació popular. Volem saber el perquè. Ens ho explica la regidora Jennifer Pérez.

Avui parlem amb tot un fan d’Eurovisió. És el lloretenc Daniel Borrego, que es troba a Turí, Itàlia, a on cobreix el festival per televisió espanyola.

En plana esportiva, destaquem que avui comencen les olimpíades per a 900 alumnes que organitza l’institut Rocagrossa i que Lloret és seu dels Jocs Emporion.

A més, dissabte es fa el trofeu de natació dedicat a Yasuji Fusano i detallem els partits del cap de setmana.

Finalment, detallem l’extensa agenda del cap de setmana, marcada per l’inici del cicle NITS DE PIANO, pel festival Lloret Negre, així com el Dia Internacional dels Museus o la sardinada al barri dels Pescadors.

Darrers Programes

Lloret Esportiu – 30 Gener 2023

Cocodril Club – 29 Gener 2023

Ràdio Box – 28 Gener 2023