13.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 13 Març 2023

L'informatiu matinal

Estem en situació d’excepcionalitat de sequera i avui en parlem amb l’alcalde en funcions, Albert Robert. L’Ajuntament ha declarat la situació d’excepcionalitat de sequera i ha publicat un ban d’alcaldia per transmetre a la ciutadania diferents recomanacions i ordres d’obligat compliment per fer front a l’escassedat d’aigua que patim actualment. Avui comentem aquestes mesures amb l’alcalde en funcions, Albert Robert, per saber què farà l’Ajuntament al respecte i també quines són les mesures que afecten la ciutadania i l’empresariat del municipi.

Per conèixer tots els detalls de la convocatòria de la 15a edició del Premi Joan Llaverias, entrevistem el regidor d’Educació, Albert Ferrández.

També volem parlar de la convocatòria de l’edició d’aquest 2023 de MontPhoto, el concurs internacional de fotografia de natura, que ja ha obert les inscripcions. Ho comentem amb el director del festival, Paco Membrives.

Amb la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, parlem d’un altre concurs: el de fotografia comunitària, que pretén donar visibilitat als barris de Can Cabró, Mas Baell, El Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua.

Ja sabeu que, com cada dilluns, també tenim espai per als esports, per saber quins són els resultats més destacats del cap de setmana.

Darrers Programes