Dilluns, 26 octubre 2020
12.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 13 Octubre 2020

Des del punt de vista informatiu, iniciem la setmana explicant-vos la cita molt especial, aquest diumenge, pels amants del ciclisme, amb la Gran Fondo Lloret Costa Brava. L’esdeveniment tornarà a oferir als participants una experiència molt atractiva, amb una marxa cicloturista amb el Mediterrani de fons, de la qual ja n’han gaudit exciclistes professionals com Roberto Heras o Miguel Induráin. Aquesta tercera edició s’havia de disputar el passat mes d’abril, però la situació provocada per la pandèmia ho va impedir i es va organitzar una marxa virtual. Ara, es podrà dur a terme de manera presencial amb participants destacats com el youtuber esportiu Valentí Sanjuan, que entrena a la vila i des de fa tres anys col·labora amb Lloret Turisme. La cita comptarà amb dues distàncies. La més exigent, de 160 quilòmetres, amb set ports de muntanya, i una de més assequible, de 90 quilòmetres, entre Tossa de Mar i Sant Feliu de Guíxols. En parlem en el programa d’avui entrevistant la regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany.

Expliquem que el grup municipal de Ciutadans portarà al pròxim ple una moció per crear un pla local contra l’ocupació il·legal d’habitatges. A més, també demanarà que es posi en marxa una oficina d’ajuda, a través de la qual els veïns afectats puguin rebre assessorament i informació per resoldre els conflictes de convivència. Ens ho explica el portaveu del partit, Jordi Hernández.

Després, ens fem ressò de la campanya de donació de sang que es farà a Lloret aquest dijous i divendres. Escoltem les declaracions de la tècnica de Promoció del Banc de Sang i Teixits, Meritxell Casacuberta, que explica quina és la situació actual de les reserves de sang a Catalunya.

A la segona part, parlem del taller online que organitza aquest divendres la secció de Promoció Econòmica per conèixer quins han estat els canvis en el comportament dels consumidors arran de la crisi del coronavirus. Entrevistem el seu ponent, el lloretenc Albert Vinyals, professor de neuromàrqueting i psicologia a diferents centres i universitats.

I a la part final tornem a obrir plana esportiva per saber com va ser l’última volta a les pistes d’atletisme de Lloret de l’esportista Àngel Mullera i per conèixer els resultats de lliga més destacats del cap de setmana.

Darrers Programes

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert...
L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial.Un espai...
Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada.Participa...
Avui ens acompanya la representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi.
La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Cocodril Club – 25 Octubre 2020

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert Malla.

Ràdio Box – 24 Octubre 2020

L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial.Un espai realitzat per Albert Batlle.

Religió Catòlica – 24 Octubre 2020

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada.Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Religió Islàmica – 24 Octubre 2020

Avui ens acompanya la representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi.Participa realitzant una pregunta a...