7.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 13 Octubre 2022

L'informatiu matinal

Els comerciants de Lloret se sumen a la lluita contra el càncer de mama. L’associació de comerciants de Lloret fa una crida les botigues del municipi perquè se sumin a la campanya per commemorar el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama. Les xifres marquen que 1 de cada 8 dones patirà aquest tipus de càncer al llarg de la vida i, tot i que la supervivència és elevada, del 85%, continua sent el càncer amb més mortalitat a l’Estat espanyol, amb gairebé 6.700 dones mortes el 2021.

Davant d’aquestes dades preocupants, l’associació de comerciants vol que la commemoració del Dia Mundial contra el càncer de mama vagi més enllà de la data del 19 d’octubre i per això demana als associats que, des d’ara i fins al 24 d’octubre tenyeixin els seus aparadors de color rosa.

Parlem de la iniciativa amb la presidenta de la secció local de l’associació Catalunya contra el Càncer, Cristina Pané, i també amb el gerent de l’associació de comerciants, Francesc Alsina.

Avui sabem perquè es tanca al trànsit la rambla Barnés. Els detalls, els dona el regidor d’Urbanisme, Albert Robert.

C’s reclama un nou institut escola a Lloret de Mar. La formació recorda que és un reclam històric i vol posar fil a l’agulla perquè l’equipament sigui una realitat, ja que, segons C’s, és completament necessari per la mancança de places que hi ha als centres educatius de Lloret en aquests moments. Entrevistem el portaveu del partit, Jordi Hernández.

En plana esportiva, parlem de l’Eurockey Cup, el Torneig Internacional d’hoquei patins, en categoria U15, que comença avui i acaba diumenge al pavelló d’esports.

També entrevistem el regidor de Parcs i Jardins, Eduardo López, perquè Lloret acaba de revalidar les quatre Flors d’Honor que atorga el moviment Viles Florides. Ho valorarem amb ell, que divendres passat va assistir a l’acte de reconeixement, a Tarragona.

L’Aurora ja ha començat un nou curs i, un cop més, compta amb les classes de dansa oriental i també amb sessions de ioga terapèutic. Parlem amb les instructores de cada curs: d’una banda, Cristina Catalán, que s’encarrega de la dansa oriental; i, de l’altra, amb Maribel Vivancos, que fa les sessions de ioga.

Darrers Programes