25.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 14 Abril 2022

L'informatiu matinal

Aquest dijous us expliquem que el SOM compta amb més d’un centenar d’ofertes de feina sense cobrir. El Servei d’Ocupació Municipal té registrades 129 ofertes de feina que encara no s’han pogut cobrir. Des que va esclatar la pandèmia, el sector va veure agreujada la seva crisi particular i moltes persones van decidir reorientar la seva trajectòria professional per anar a treballar en àmbits menys exigents que el turístic. Això fa que estigui resultant molt complicat cobrir totes les places disponibles. Escoltem el que en diu el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg. 

Parlem amb la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan per comentar una novetat: s’oferirà la visita de la ruta indiana i la casa museu de Can Font en llengua de signes. Es farà en diverses ocasions, però el primer cop serà aquest dissabte i avui en donarem tots els detalls. 

Demà al vespre arriba la primera edició del Videomapping a Lloret de Mar. Durant tres dies, es faran tres espectacles diferents i avui en parlem detalladament amb la productora, Meri Vallverdú, de l’empresa PROJEK Visual. 

Sabrem com van anar, ahir a la tarda, les finals de la Lloret Cup, el torneig internacional d’handbol que s’ha disputat aquests dies al pavelló del Molí. Ho comentem amb una de les organitzadores, Clàudia Peña. 

També en clau esportiva, avancem que aquests dies es disputaran a Lloret dos competicions internacionals de futbol base. D’una banda, parlem amb el director esportiu de Travel Sports, Isidre Riutort, sobre el torneig San Jaime, que fa més de 40 anys que es du a terme a Lloret. D’altra banda, ahir vam ser a la inauguració del MIC, del qual Lloret és una de les seus, i avui en donarem tota la informació. 

Parlem, també, de rem, perquè el Club Rem Hotelers ha preparat una jornada de portes obertes aquest diumenge a Cala Canyelles.  

En atletisme, repassem els bons resultats del club lloretenc al Campionat de Catalunya per relleus, en què l’equip sub-10 masculí va aconseguir quedar campió. 

També volem explicar-vos que dilluns es recupera la tradició de la mona de pasqua al Casal Municipal de la Gent Gran. Qui l’entregarà, com sempre des de fa més de 30 anys, és el Rotary Club. 

Darrers Programes