22.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 14 Abril 2023

L'informatiu matinal

Lloret inicia la post Setmana Santa amb una elevada ocupació esportiva. Hem deixat enrere la Setmana Santa i Lloret de Mar manté amb una bona ocupació amb un seguit d’esdeveniments esportius de primer ordre.

Els més destacats tindran lloc aquest cap de setmana: són la Gran Fondo i la Lloret Trail, que preveu reunir més de 700 participants. Es tracta de competicions a l’aire lliure, en què els esportistes gaudeixen de l’entorn natural de la destinació.

Sense oblidar els tornejos de petanca, ubicats al passeig Verdaguer, a primera línia de mar. Són unes estades que amb turistes francesos i belgues d’edat sènior que presenten una gran fidelització a Lloret.

No ens deixem la Costa Brava Stage Run, la qual passarà aquest divendres per Lloret de Mar. La prova esportiva internacional compta amb 250 participants, un 70% dels quals son internacionals. De tot plegat, en parlem amb l’alcalde Albert Robert.

Avui sabem com ha anat la jornada de donació de sang, feta aquest dijous al Rieral amb el suport dels Bombers de Lloret.

Tindrem informació sobre un premi literari que ha creat l’Obreria de Santa Cristina. En parlem amb una de les integrants, Cristina Pinto.

Tot seguit, ens fem ressò de la proposta de Tots per Lloret d’obrir un centre cívic al nucli antic, de l’exposició amb les obres del Batxillerat Artístic inaugurada a la Biblioteca i anunciem que diumenge obre les portes el bar del Teatre.

A la segona part, repassem els partits del cap de setmana així com els principals esdeveniments esportius. I a continuació, recordem l’agenda d’avui, demà i diumenge, amb l’atenció centrada en el Teatre i en el cicle de poesia.

Darrers Programes