7.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 14 Desembre 2022

Aquest dimecres us expliquem que Lloret de Mar unirà els carrils bici amb un fons Next Generation de 338.000 euros. L’Ajuntament de Lloret de Mar ha adjudicat el projecte per millorar la xarxa de carrils bici del municipi per un valor de 338.000 euros després de rebre una ajuda dels fons europeus Next Generation. Aquest […]

Aquest dimecres us expliquem que Lloret de Mar unirà els carrils bici amb un fons Next Generation de 338.000 euros. L’Ajuntament de Lloret de Mar ha adjudicat el projecte per millorar la xarxa de carrils bici del municipi per un valor de 338.000 euros després de rebre una ajuda dels fons europeus Next Generation. Aquest projecte compta amb sis àrees prioritàries que hauran de servir per connectar els diferents ramals que hi ha de carrils bici al municipi. Segons fonts municipals, és una aposta per la mobilitat sostenible i “alliberar” el centre de cotxes. En paral·lel a aquest projecte de millora de la xarxa pedalable, Lloret de Mar segueix treballant en el servei de bicis elèctriques que també ha rebut una subvenció europea. En el programa d’avui entrevistem el regidor de Mobilitat, Cristian Fernandez. A qui li preguntarem també per la crida per trobar voluntaris per a la desfilada de Reis.

Lloret de Mar ha pres el relleu a la Vall d’en Bas com a secretaria de la Xarxa de Ciutats i Viles Educadores de les comarques gironines per a l’any vinent. Ho valorem amb el regidor Albert Ferrandez.

A la segona part, entrevistem Laura Garcia. L’autora lloretenca presenta la seva segona novel·la, LA LUNA EN TU MIRADA, que forma part d’una trilogia, avui a la Biblioteca.

Tot seguit, els alumnes dels instituts expliquen en què consisteix l’Estudiant de Ferro. Un triatló que comença aquest divendres amb una trail pels boscos de Lloret.

I acabem amb música simfònica i cant coral. En concret, amb el concert que oferirà el cor Ars Nova aquest dissabte al Teatre. Xerrarem una estona amb una de les integrants, Montse Gomis.

Darrers Programes