11.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 14 Febrer 2023

Avui dimarts us expliquem que 13 entitats signen un manifest conjunt en contra d’abocar a Lloret els residus de Solius. A partir d’aquest dilluns havien de venir dos camions diaris de Solius a abocar els residus a Lloret. Però aquesta situació no es dona arran de la negativa de l’Ajuntament. Aquest dilluns també ha estat […]

Avui dimarts us expliquem que 13 entitats signen un manifest conjunt en contra d’abocar a Lloret els residus de Solius. A partir d’aquest dilluns havien de venir dos camions diaris de Solius a abocar els residus a Lloret. Però aquesta situació no es dona arran de la negativa de l’Ajuntament. Aquest dilluns també ha estat el dia escollit per 13 associacions veïnals i ciutadanes per signar formalment el manifest contrari a què Solius hi porti les deixalles. Les entitats també demanen la clausura i restauració de l’equipament. L’Ajuntament no atorga l’autorització a l’Agència Catalana de Residus de derivar fins a Lloret 10.000 tones de deixalles procedents de l’abocador de Solius, clausurat des d’aquesta setmana. De moment, les deixalles que havien de venir fins a Lloret es deriven a Vacarisses. Les 13 associacions esperen sumar més entitats al rebuig de rebre els residus de Solius i esperen reunir-se ben aviat amb l’Ajuntament. En el programa d’avui escoltem les entitats així com a l’alcalde Dulsat.

També sabem com es valora des de Lloret la nova llei aprovada al Parlament que permet als ajuntaments iniciar el procés per desnonar ocupes conflictius de pisos de bancs. En parlarem amb la regidora Jennifer Pérez.

Tot seguit farem un apunt de política, per saber quines demandes ha recollit la candidatura de Tots per Lloret al barri de Fenals.

També ens posem musicals i escoltarem la cançó 13 de febrer, que han publicat aquest dilluns la lloretenca Laura Gibert al costat de l’Estela, companya d’Eufòria.

A la segona part, expliquem, amb Arantxa Jimenez, com celebren el Carnaval al Casal de la Gent Gran així com al barri de Can Carbó.

I acabem sabent detalls del Dia de Andalusia, amb l’emotiu homenatge a les banderes, que organitza la Casa de la Cúllar de cara al 26 de febrer. La festa forma part enguany de la Capital de la Cultura Catalana.

Darrers Programes