2.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 14 Gener 2021

L'informatiu matinal

Acabem la setmana explicant-vos que una cadena hotelera assumeix la gestió del Don Juan de Lloret. La cadena hotelera Fergus assumeix la gestió de l’Hotel Don Juan, a Lloret de Mar, amb 819 habitacions, fet que li permet entrar a la Costa Brava amb un dels establiments amb un nombre més gran d’habitacions de Catalunya. El complex serà gestionat des d’aquesta temporada com a Hotel Don Juan fins al proper hivern, quan es durà a terme una reforma de les instal·lacions. Això permetrà adaptar-lo als estàndards de la cadena i operarà a partir de l’estiu 2023 amb la marca Fergus, propietat de l’empresari mallorquí Pep Cañellas. Ampliem la informació en uns minuts. 

D’altra banda, amb la regidora Lara Torres anunciem que fins la setmana que ve hi ha temps de demanar ajuda sobre l’Impost sobre Béns Impostos (IBI) que ofereix l’Ajuntament de Lloret de Mar per a les persones amb pocs recursos econòmics. 

Ja sabem els guanyadors del concurs de pessebres i diorames de Lloret de Mar. La competició l’han guanyat Francisco Caravallo i Josep Babí, en les categories popular i artística de pessebres a la llar. Ho comentem amb Cristian Fernandez, regidor de Cultura i Festes.

A la segona part, expliquem que els comuns inicien aquest diumenge unes sortides pels barris de Lloret, per recollir queixes i idees dels veïns. Aquest cap de setmana seran al Molí. Entrevistem Frederich Guich, membre de la formació política.

Després, anunciem tots els partits previstos el cap de setmana i recordarem altres informacions d’interès.

Darrers Programes