11.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 14 Juliol 2021

L'informatiu matinal

Un incendi entre Lloret de Mar i Tossa obliga a confinar 20 persones de les urbanitzacions Font de Sant Llorenç i Serrabrava. L’incendi va cremar un total de 6 hectàrees de vegetació, sense que cap persona resultés ferida. Segons els Bombers, es va tractar el foc com si s’haguessin produït dos incendis: el primer va començar a cremar en una furgoneta a la GI-682, al quilòmetre 15, i es va escampar muntanya amunt; mentre que el segon va ser generat per tots els focus secundaris. Hi van treballar 34 dotacions terrestres i 4 d’aèries. 

L’incendi es va iniciar cap a un quart de dotze del migdia i a quarts de tres de la tarda es va poder reobrir al trànsit rodat la GI-682 entre Lloret i Tossa, on es va originar el foc.

Parlem d’aquest succés amb l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, a qui també li preguntem quina és la valoració que fa el consistori de les noves mesures de la Generalitat per frenar la cinquena onada de contagis de la Covid-19.

Recordem que el Govern ha anunciat noves restriccions. Les més destacades afecten a l’oci nocturn i a la restauració, que hauran de tancar a dos quarts d’una de la matinada. A més, les trobades seran de màxim 10 persones i es prohibeix menjar i beure al carrer. També, es recomana als Ajuntaments que tanquin l’accés a platges i parcs de nit.

Expliquem que l’Ajuntament de Lloret ha signat un conveni amb els propietaris del Castell d’en Plaja per fer-hi visites guiades. Es duran a terme del 17 al 23 de juliol i tothom qui ho vulgui podrà visitar l’espai per dintre. Entrevistem el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores.

En plana esportiva anunciem els bons resultats que ha obtingut el Club Natació Lloret, en la Final Territorial prebenjamí i benjamí disputada a Tarragona. I també en esports expliquem que el lloretenc Miki Juanola ha iniciat els entrenaments de pretemporada amb l’equip filial del Futbol Club Barcelona.

Valorem el fet que Lloret de Mar s’hagi promocionat al 74è Festival de Cannes. Ha estat una acció que s’ha programat arran de la selecció de la pel·lícula “Libertad”, l’òpera prima de Clara Roquet, a dins del certamen. Parlem amb Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme.

En plana cultural, entrevistem el regidor de Cultura, Cristian Fernández. Amb ell sabrem com es presenta la projecció de la pel·lícula “Le Mans 66”, en la segona sessió del cicle de Cinema d’Estiu, d’aquesta nit, i també parlem del concert de sardanes a càrrec de la cobla Sant Jordi, que es farà dissabte.

A més, també sabem en què consistirà la xerrada que es farà aquesta tarda al miniclub de la platja gran de Lloret. Anirà a càrrec de la infermera de pediatria Roser Ribas, que parlarà sobre els accidents més comuns entre els nadons.

Darrers Programes