14.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 14 Juliol 2022

L'informatiu matinal en format reduït d'estiu

Lloret de Mar recupera la programació completa de la Festa Major de Santa Cristina. Els actes centrals tindran lloc com és habitual el 24 de juliol, diada de Santa Cristina, patrona de Lloret de Mar, amb la tradicional processó per mar fins a l’ermita de Santa Cristina, la regata de llaguts S’Amorra Amorra i l’esperat Ball de Plaça o Dansa de les Almorratxes.

La venda de tiquets per seguir la processó en vaixell comença el proper dilluns, al Museu del Mar. El preu és d’un euro i es limita a dos tiquets per persona.

Els actes de la Festa Major compten amb un bon gruix de propostes aquest cap de setmana, de les que destaquen el correfoc i la diada castellera, amb les colles dels Maduixots, els Castellers de Figueres i els Castellers de Vilafranca.

Escoltem declaracions de l’alcalde i de la guanyadora del cartell d’enguany, Pilar Córdoba.

Avui expliquem que l’Ajuntament ha adjudicat el tercer i últim tram del camí de ronda entre Lloret i Fenals.

En successos, el condemnat a 15 anys de presó per matar el jove italià d’una coça al cap a una discoteca de Lloret fuig de la justícia.

En esports, parlem de Miguel Molina, que s’ha quedat a les portes de la seva primera victòria en el Campionat del Mon de Resistència.

També anunciem l’ascens del Club de Bàsquet Lloret com a millor tercer classificat i jugarà la pròxima temporada a Copa Catalunya. L’equip competirà en la màxima divisió del bàsquet català.

Ens fixem en l’agenda d’avui i demà, per destacar el concert de guitarres avui a la parròquia, dins del festival del Mediterrani, i la presentació, demà a la Biblioteca, d’un llibre de Victoria Cuesta que reflexiona sobre la immigració.

Darrers Programes