25.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 14 Juny 2022

L'informatiu matinal

Avui us expliquem que comença la Selectivitat i sabem com es presenta per als alumnes de Lloret. Des d’avui fins dijous, es duran a terme les proves d’accés a la universitat, la Selectivitat. De Lloret, sortiran 133 alumnes cap a Girona per fer els exàmens i nosaltres volem parlar amb un representant de cada centre per saber com es presenta. Escoltem, primer de tot, el que ens diu Pilar Juanhuix, del Rocagrossa, i, tot seguit, entrevistem a Xevi Mir, de la Immaculada Concepció i Montse Reguant, del Coll i Rodés. 

Lloret de Mar serà, aquesta setmana, una de les seus del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques sub17 i la cita comptarà amb la presència de l’àrbitra lloretenca Tània Pardo, que formarà part de l’equip d’àrbitres que dirigiran els enfrontaments. Al BDBH d’avui la podem escoltar. 

Aquesta setmana s’esperen temperatures molt elevades i el pic de l’onada de calor es preveu que arribi divendres. Per fer-hi front, donem alguns consells a seguir. 

I parlem de dues exposicions: d’una banda, de la col·lectiva de Pintors de Lloret, que es farà durant el mes de juliol a la casa de la cultura i l’associació fa una crida perquè les persones que ho vulguin, portin les seves obres. D’altra banda, expliquem que el restaurant de Can Sabata cedeix les seves parets per exposar-hi obres d’artistes locals i, de fet, aquests dies s’hi poden veure quadres de tres pintors de Lloret. Parlem amb un d’ells, Isidre Cisterer.

Darrers Programes