14.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 14 Març 2023

Aquest dimarts us expliquem que més de 6.000 esportistes passen per les instal·lacions de Lloret de Mar en el primer trimestre de l’any. La xifra suposa un increment del 70% respecte de l’any passat i de més d’un 9% si ho comparem amb el 2019, abans de la pandèmia. El mes de gener van venir […]

Aquest dimarts us expliquem que més de 6.000 esportistes passen per les instal·lacions de Lloret de Mar en el primer trimestre de l’any. La xifra suposa un increment del 70% respecte de l’any passat i de més d’un 9% si ho comparem amb el 2019, abans de la pandèmia. El mes de gener van venir 905 esportistes, al febrer van ser 1.499 i aquest mes de març es calcula que seran 3.625. Plegats representen 112 estades d’equips que han vingut a Lloret a entrenar-se. Destaquen un holandès de ciclisme, un de triatló de França i tres equips nord-americans de futbol que ja han confirmat que l’any vinent repetiran estada a la destinació. Segons fonts municipals, s’ha recuperat la presència d’esportistes internacionals, sobretot d’aquells provinents de Suècia, França, Polònia, Noruega i Suïssa. Pel que fa a les disciplines esportives, destaquen els entrenaments de futbol, triatló, natació i atletisme. Entrevistem la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, en el programa d’avui.

També expliquem en què consistirà el ple extraordinari d’elecció de l’alcalde, previst aquest dimecres a la tarda a l’Ajuntament.

Tot seguit, en plana de política, ens fem ressò d’un acte en clau feminista d’ERC i de la trobada del PSC amb les Kellys.

En l’àmbit esportiu, anunciem que la lloreretenca Maria Bruguera, campiona d’Europa de Jiu Jitsu, ha decidit rebaixar el ritme de competició.

A més, sabem què representa l’agermanament entre l’Atlètic Club Lloret i una entitat esportiva d’Andorra.

A la segona part, parlem de la Capital de la Cultura Catalana, que inicia un seguit de debats. El primer és aquest divendres, sobre la gestió de la cultura popular i tradicional.

Darrers Programes