7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 14 Novembre 2022

L'informatiu matinal

Avui parlem de la Festa Major. Aquesta setmana Lloret de Mar està de Festa Major i avui volem parlar amb el regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, per repassar tots els actes programats. Destaquen, les barraques de les nits de divendres i dissabte, però també hi ha activitats infantils, teatre, música, gegants i moltes altres coses. De fet, també parlem amb la regidora del Casal Municipal de la Gent Gran, Arantxa Jiménez, perquè demà es fa, durant tot el dia, un homenatge a la gent gran.

També parlem amb l’Èric Vergés, que és el cantant d’Els Catarres, el principal grup de les barraques d’aquest Sant Romà.

Amb el regidor d’Urbanisme, Albert Robert, comentem diferents qüestions: d’una banda, les obres que s’estan fent aquests dies al passeig marítim. D’altra banda, les actuacions que s’estan fent al Castell d’en Plaja. I, finalment, li preguntem pel centre d’interpretació que es crearà als Jardins de Santa Clotilde.

Com cada dilluns, repassem els resultats esportius del cap de setmana.

Ens fixem amb l’agenda perquè demà a la tarda, a la Biblioteca, s’hi farà un escape room dedicat al poeta Gabriel Ferrater. Els detalls, ens els dona el responsable de l’activitat, Marçal Bayona.

Expliquem, també, que l’Aurora ja ha escollit l’eslògan que presidirà els actes de commemoració del Dia Internacional Contra la violència masclista, el 25-N. La frase és: “Per mi, per tu, per tothom. Prou violència”.

Jordi Turull va ser dissabte a Lloret per passejar per la Fira Medieval amb el candidat de Junts aquí a la vila, Jordi Martínez. Els escoltem a tots dos.

Darrers Programes

Ple Municipal 28 Novembre 2022

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022

Cocodril Club – 27 Novembre 2022