5.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 14 Octubre 2021

L'informatiu matinal

De mica en mica, anem recuperant la tant esperada normalitat. Aquest divendres es recupera el 100% de l’aforament a pràcticament tot arreu. Bars i restaurants podran tornar a omplir tota la seva capacitat.

A més, ja no hauran de limitar el nombre de comensals per taula i recuperen també el seu horari habitual. També tornaran a comptar amb el 100% de l’aforament les activitats culturals, com ara el teatre o la biblioteca , i l’esport a l’aire lliure. Escoltem valoracions al respecte de totes les novetats en les restriccions anunciades pel Govern de la Generalitat, que ha avançat la desescalada una setmana.

Avui la Fundació Climent Guitart, l’Agència EFE i l’Agència Catalana de Turisme organitzen la quarta edició del fòrum BTM i volem saber com es presenta parlant amb la presidenta de la Fundació, Cristina Cabañas. Els actes s’han programat des de les 9 del matí fins a les 3 de la tarda.

El Club de Pàdel Lloret ha obert les inscripcions per al torneig que organitza el primer cap de setmana de novembre. Els detalls ens els dona el director del torneig, Fernando Alejo.

També parlem amb dues escriptores lloretenques. D’una banda, la poeta Aurora Rot ens parla de la presentació que farà aquest dissabte a la llibreria Can Gallissà del seu poemari “Versos que alumbran meses”.

Cristina Manchado ens parla de la novel·la que acaba de publicar, titulada “Se acaba la canción”. D’altra banda,

Acabem el BDBH recordant que avui i demà hi ha donació de sang a Lloret. Aquesta tarda al Centre Cívic del Rieral i demà, matí i tarda, al Teatre.

Darrers Programes

Cocodril Club – 5 Desembre 2021

Ràdio Box – 4 Desembre 2021