7.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 14 Octubre 2022

Acabem la setmana explicant-vos que El Puntet celebra els 30 anys aquest diumenge. El Casal de Joves obria les portes el març del 1992, en una petita oficina del carrer Turó de l’Estelat, al costat, precisament, d’on aleshores hi havia Nova Ràdio Lloret. Era una ubicació temporal, mentre es duien a terme les obres d’adequació de […]

Acabem la setmana explicant-vos que El Puntet celebra els 30 anys aquest diumenge. El Casal de Joves obria les portes el març del 1992, en una petita oficina del carrer Turó de l’Estelat, al costat, precisament, d’on aleshores hi havia Nova Ràdio Lloret. Era una ubicació temporal, mentre es duien a terme les obres d’adequació de l’antic escorxador. Durant les tres dècades d’existència, el casal s’ha ampliat amb el Puntet de Fenals i amb Els Bucs d’El Puntet. Tot i que l’aniversari és al març, aquest diumenge El Puntet vol celebrar els trenta anys de vida amb una actuació del reconegut humorista Quim Masferrer, que va exhaurir les entrades poques hores després de posar-les a la venda. Serà al Teatre, a les set de la tarda. Abans, a la plaça Germinal Ros –davant del Teatre– hi haurà un espectacle de la nova colla percussionista Kalatrons. Fem balanç d’aquests trenta anys i parlem de la festa de diumenge amb el tècnic de joventut, Carles Carbonell i també amb la regidora de l’àrea, Marina Nicolàs. 

A la regidora, com a responsable de Medi Ambient, també li preguntem per la possibilitat d’anar a la platja de Fenals amb els gossos, ja que el dia 16 torna a estar permès. 

Aquest vespre s’inaugura una nova temporada del Lloret Espai Off, que torna a sortir fora del Teatre. En aquest cas, la companyia El Patio Teatro oferirà, al Mercat Municipal, l’obra “Conservando memoria”. En parlem amb l’autora, codirectora i actriu de l’espectacle, Izaskun Fernández. 

El lloretenc Pablo Ntutumu ha guanyat la categoria especial de Lloret de Mar al concurs MontPhoto d’aquest any. De fet, Ntutumu ja va guanyar el 2021. En els dos casos, amb una fotografia de Sa Boadella. Avui parlem amb ell.  

En plana esportiva, expliquem com els va anar als lloretencs Alfonsina Pepa i Rubén Aragón el Mundial d’Ironman, disputat a Hawaii amb més de 5.000 esportistes. Tots dos han tornat amb bones valoracions. 

I tanquem el programa fent un repàs a les cites dels principals esportistes de Lloret de Mar per aquest cap de setmana. 

Darrers Programes