20.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 14 Setembre 2021

L'informatiu matinal

Aquest dimarts us expliquem que els taxistes de Lloret condemnen la brutal agressió d’un company el cap de setmana passat. Un taxista de Lloret va ser agredit per un veí del municipi la matinada de dissabte a diumenge, a prop d’una zona d’oci de Fenals. El col·lectiu de taxistes condemna els fets i demana més protecció per al sector. Al BDBH donem veu al president de l’Associació de Taxis i Ràdio Teletaxi de Lloret de Mar, Joan Tarradas, que condemna els fets, reclama contundència i també recorda que fa anys que els taxistes demanen més protecció a la zona d’oci nocturn de l’avinguda Just Marlès.

D’altra banda, ja han deixat de funcionar les zones blaves de temporada. En parlem amb el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, a qui també li preguntarem pel nou horari a la zona blava del passeig marítim.

També apuntem que Lloret de Mar ha estat, de nou, la seu de diversos rodatges de pel·lícules i reportatges, entre els quals hi ha la pel·lícula “Costa de film” i un reportatge de Televisió Espanyola. Ho valorem amb la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, ja que aquestes gravacions les gestiona el Lloret Film Office.

Expliquem que Jordi Turull, un dels polítics empresonats arran del judici del Procés, visitarà aquest dimecres Lloret de Mar per participar en una concentració pels exiliats i represaliats. L’acte, presentat com a “150 setmanes anant a la plaça”, també comptarà amb la presència de la diputada lloretenca Maria Antònia Batlle. Parlem amb ella.

Avui també ens fem ressò de l’activitat “Esplaia’t”, que es farà aquest dissabte a la tarda a la plaça Pere Torrent. Es tracta d’una jornada gratuïta a càrrec dels esplais de Lloret de Mar, amb propostes per a totes les edats. Ens dona tots els detalls la regidora de Joventut, Marina Nicolàs.

Després, obrim plana esportiva per comentar dos esdeveniments del cap de setmana. En primer lloc, parlem del torneig de waterpolo Kids Tour, que reunirà 350 esportistes d’entre 12 i 18 anys. Parlem amb un dels responsables de l’organització del torneig, Luis Pérez.

I també sabem com es presenta el torneig que organitza el Bàsquet Lloret aquest cap de setmana. Es jugarà en les categories cadet i júnior, amb lligueta i finals i diferents concursos de triples i habilitats. Ens ho explica el director esportiu de l’entitat, Marc Ciurana. 

Darrers Programes