18.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 15 Abril 2021

L'informatiu matinal

Avui us parlem del projecte MIHNI, sobre educació nutricional. Es tracta d’un projecte de dues nutricionistes lloretenques, l’Agnès Moretones i la Carla Pitarch.

Totes dues han volgut impulsar aquesta iniciativa per intentar lluitar contra l’obesitat infantil. La idea sorgeix arran de les males dades que posa de manifest l’última Enquesta de Salut de Catalunya de l’any 2017-2018. Per exemple, remarca que més del 25% dels infants té excés de pes i un 10 d’aquests, pateix obesitat.

Valorem aquesta i altres dades amb les dues nutricionistes i els preguntem tots els detalls sobre aquest projecte que es vol dur a terme a les escoles de la vila i que comença ara amb una prova pilot al Col·legi Immaculada Concepció. Parlem, també, amb el professor del centre, Adolf Nierga.

Avui s’inaugura el nou Rober de Càritas, un servei necessari i molt important per al municipi, segons l’alcalde, Jaume Dulsat, a qui escoltem.

Volem explicar que Corset Teatre va aconseguir recaptar, diumenge passat, més de 1.500 euros per destinar al Centre de Distribució d’Aliments de Lloret. Va ser amb la funció de Bajo Terapia. Sentim les valoracions que fa de tot plegat la directora de la companyia, Núria Domingo.

També sobre teatre, avancem que aquest divendres es representa a Lloret la funció “Com menja un caníbal”, amb la companyia La Virgueria. Els detalls ens els dona un dels autors i directors de l’obra, Aleix Fauró.

En plana esportiva, volem explicar que el Club Hoquei Lloret ha hagut de posposar el partit que tenia previst per aquesta jornada, arran d’un cas positiu per coronavirus a l’equip.

La Policia Local de Lloret ha identificat i denunciat als dos autors de diverses pintades fetes al municipi. Ara, hauran d’afrontar sancions de fins a 3.000 euros per conducta incívica i danys al mobiliari urbà. Ho expliquem escoltant el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais.

Sobre la donació de sang que es fa aquesta tarda a Lloret, hem de dir que totes les hores han quedat plenes, amb una 50a de persones. Encara queden places per demà al Teatre.

Acabem recordant que aquesta tarda es reprenen els Dijous de l’Aurora. Serà amb un concert de piano a la capella dels Sants Metges.

Darrers Programes