8.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 15 Desembre 2022

L'informatiu matinal

Avui parlem d’un altre projecte que serà possible gràcies als fons europeus Next Generation. L’Ajuntament podrà fer realitat la construcció d’un amfiteatre als Jardins de Santa Clotilde.

Serà possible gràcies als fons Next Generation, que aportaran 700.000 euros per crear l’amfiteatre i per adequar la franja lateral del passeig dels til·lers de l’equipament. De moment, s’ha adjudicat el projecte de construcció i les obres hauran de començar el 2023.

Els alumnes del Coll i Rodés han presentat la cursa solidària del 2023, que estarà dedicada a la lluita contra l’Esclerosi Múltiple. La prova tindrà lloc al maig, però aquest dimecres s’ha fet la presentació i nosaltres hi hem estat.

També en clau de solidaritat, expliquem que Punt d’Equilibri organitza una quina solidària aquest diumenge.

En l’àmbit esportiu, tenim preparades dues notícies: d’una banda, fem un repàs de la bona actuació del Club Natació Lloret als Campionats de Catalunya Infantil i Júnior. D’altra banda, expliquem que el Club Rem Hotelers i l’Institut Escola de Lloret han arribat a un acord per fomentar la pràctica del rem entre els alumnes del centre educatiu.

L’Ajuntament prepara una Fira de Nadal per als últims dies de desembre i avui és l’últim dia perquè els comerciants sol·licitin una de les deu casetes que hi haurà.

Parlem d’una altra fira, la dels Sants Metges del Xino-Xano, que arriba aquest diumenge. Es farà al matí, de deu a dues, a la plaça de l’Església i els detalls ens els dona un membre de l’entitat, Miquel Joancomartí.

Acabem fixant-nos en la projecció d’aquest vespre del Cineclub Adler, que passarà una pel·lícula titulada “Flee”. En parlem amb el president del cineclub, Joan Moret.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023