11.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 15 Febrer 2023

Aquest dimecres us expliquem que estem immersos en la celebració del Carnaval. Aquest cap de setmana arribarà el plat fort de Carnaval, amb la recuperació de la gran rua dissabte i diumenge, després de dos anys de pandèmia. Però al llarg de tota la setmana els centres educatius ja estan duent a terme activitats variades […]

Aquest dimecres us expliquem que estem immersos en la celebració del Carnaval. Aquest cap de setmana arribarà el plat fort de Carnaval, amb la recuperació de la gran rua dissabte i diumenge, després de dos anys de pandèmia. Però al llarg de tota la setmana els centres educatius ja estan duent a terme activitats variades per celebrar el Carnaval. Avui farem un repàs per tots els centres lloretencs per saber de quina manera se sumen a la festa de la xauxa i la disbauxa.

El PP de Lloret ha anunciat que Miguel Moreno tornarà a encapçalar la llista dels populars a les eleccions municipals del proper mes de maig. Avui parlem amb ell per saber com afronta els comicis.

Aquesta tarda, el programa Islàndia de RAC1 es farà en directe des del Teatre de Lloret. I una de les persones a qui entrevistarà l’Albert Om és el lloretenc David Barba, d’Amargura Cultura, per parlar del centenari del daiquiri. Abans, en David Barba parla amb nosaltres, aquí al BDBH.

També aquesta tarda, es presenten les parelles lingüístiques d’una nova edició de la campanya de Voluntariat per la Llengua. Els detalls ens els dona la directora de l’Oficina de Català de Lloret, Cesca Cornellà.

I acabem parlant amb el sots-director de l’Institut Escola de Lloret de Mar, Joan De Domingo, per saber en què consisteix exactament l’intercanvi que fan aquest curs els alumnes de primer d’ESO amb alumnes de l’Institut Escola Mestre Andreu de Sant Joan de les Abadesses.

Darrers Programes