14.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 15 Juliol 2022

L'informatiu matinal en format reduït d'estiu

La Cambra de Comerç fa un reconeixement a la pastisseria Frigola com a establiment centenari. La pastisseria Frigola, un dels establiments més antics de Lloret de Mar, ha rebut el reconeixement de la Cambra de Comerç de Girona. Aquest dijous, els representants de la Cambra han fet entrega a la família Frigola del guardó com a establiment històric, que en aquest cas va obrir les portes l’any 1921 al centre de la vila.

Des de llavors l’han regentat tres generacions de la família Frigola. El negoci anava destinat a Cuba, 100 anys enrere, però que finalment el van obrir a Lloret. Can Frigola és un establiment de gran tradició, amb clientela fidel entre veïns i turistes. I amb diferents especialitats com les encasades, les cristines, les lioneses i els carquinyolis.

Ara escoltem els seus representants així com de les institucions presents en l’acte.

Avui anunciem que dilluns es venen els tiquets per anar en vaixell a Santa Cristina però que n’hi ha menys que altres anys per la manca d’embarcacions disponibles.

També ens fem ressò dels actes d’aquest primer cap de setmana de festa major, amb el correfoc i la diada castellera, a més de diferents competicions esportives que hi ha aquests dies a Lloret.

Darrers Programes