14.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 15 Març 2023

L'informatiu matinal

Avui obrim el BDBH parlant del fòrum que prepara per a la setmana que ve la Càtedra Climent Guitart. La Càtedra Climent Guitart organitza un fòrum turístic de destins de costa titulat “Competitivitat de Sol i Platja”. Es farà aquí Lloret, a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort, la setmana que ve, de dimecres a divendres.

En coneixem tots els detalls parlant amb la directora de la càtedra, Anna Garriga, que també és degana de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona. Des de l’organització, assenyalen que no volen organitzar un congrés científic típic, sinó que pretenen dur a terme una transferència de coneixement al sector turístic.

Parlem amb la cap d’estudis del col·legi Immaculada Concepció, Ceci Martínez, per saber com va anar ahir la celebració del Dia Pi, que el centre organitza cada any el 14 de març, considerat el Dia internacional de les matemàtiques.

Aquest diumenge, l’Aurora organitza una sortida per anar al Museu d’Art de Girona, on faran una visita en clau de dona. Ho comentem amb una representant de l’entitat, Maite Rodríguez.

També tindrem espai per la música, amb Alex Escot. El Lloretenc prepara una gran gira per presentar el seu primer disc, titulat “Aún sigues en el recuerdo”. Una gira que estrenarà aquí Lloret el 29 d’abril. Parlem amb ell.

Acabem explicant que aquest divendres un centenar d’alumnes de 3r i 4t d’ESO de tots els centres de Lloret participaran a una nova prova de l’Estudiant de Ferro. En aquest cas, toca la prova de BTT.

Darrers Programes