7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 15 Novembre 2022

L'informatiu matinal

La justícia anul·la el projecte de l’autopista fins a Lloret. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha anul·lat el projecte de perllongament de la C-32 entre Blanes i Lloret de Mar que la Generalitat va aprovar el 2018. L’alt tribunal estima el contenciós que van interposar entitats ecologistes com Aturem la C-32 o SOS Lloret perquè l’estudi d’impacte ambiental -que avalava el traçat escollit- no s’ajusta a la Llei del Canvi Climàtic.

Davant l’anul·lació del projecte, les primeres reaccions no s’han fet esperar. La Generalitat ha assegurat que la sentència era “esperada” i ha recordat que al 2019 ja va aplicar les mesures cautelars. Territori assenyala que no té la intenció de recórrer la resolució judicial en considerar que l’estudi informatiu ha quedat “desfasat” i no inclou els “criteris imprescindibles davant qualsevol tramitació en l’emergència climàtica habitual”.

Valorem la decisió en clau local: amb la plataforma Aturem la C-32 i amb l’Ajuntament de Lloret.

Ens fem ressò dels veïns de Lloret de Dalt, que organitzen un recapte d’aliments aquest cap de setmana. Tot el que recullin anirà a parar a les famílies sense recursos de la vila.

Destaquem un parell d’activitats de la Festa Major de Sant Romà: la visita teatralizada sobre l’òpera MARINA, que va tenir tant d’èxit la temporada passada, i els Corriols de l’Àvia, que compten amb més de 500 inscrits.

Recordem que durant el dia d’avui es duu a terme el 44è homenatge a la gent gran de Lloret.

També avui la Biblioteca serà l’escenari d’un ‘escape room’ dedicat al poeta Gabriel Ferrater. Coincidint amb el centenari del seu naixement i els 50 anys de la mort, els participants hauran d’aconseguir obrir una caixa on s’hi guarda el llegat de l’ànima del poeta.

Darrers Programes

Ple Municipal 28 Novembre 2022

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022

Cocodril Club – 27 Novembre 2022