Diumenge, 25 octubre 2020
17 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 15 Octubre 2020

Sense dubte, la notícia del dia és que els bars i restaurants hauran de tancar durant quinze dies. És la mesura més destacada del paquet de mesures que ha presentat aquest dimecres el Govern català i que entraran en vigor la propera mitjanit.

Escoltem declaracions de diferents representants del Govern català al llarg de la compareixença d’ahir argumentant que cal aplicar aquestes mesures amb l’objectiu de frenar l’onada de contagis de Covid-19 i intentar evitar un confinament total.

Repassem la resta de mesures i sabem com ha rebut la notícia el sector de la restauració a Lloret de Mar. Per això parlem amb el president de l’associació de bars, restaurants i cafeteries, Nino Gómez.

Entrevista a Raquel Garreta, cap d’infermeria de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret i Tossa, i a Jennifer Pérez, regidora de Salut Pública, perquè avui comença la campanya de vacunació de la grip que aquest any, de manera excepcional, es descentralitza i es farà al Puntet. .

L’Ajuntament ha destinat 80.000 euros a restaurar quatre parcs infantils de diferents punts del municipi. Escoltem les declaracions del regidor de Parcs i Jardins, Eduardo López.

Entrevista a Lara Torres, regidora de Comerç, sobre la campanya “Compra a Lloret” per explicar que s’ha incrementat el nombre d’establiments que hi participen i sabrem com està anant la venda de targetes, a banda de recordar en què consisteix la campanya. I també li preguntem per la reobertura del Mercat Municipal després d’haver-hi fet algunes obres d’arranjament. Com a regidora de Participació Ciutadana, amb Lara Torres parlem dels cursos de tardor al centre cívic del Rieral, que ja han començat.

Escoltem la veu dels clubs esportius de Lloret de Mar per saber com han rebut la decisió de la Generalitat d’aturar les competicions durant quinze dies. Aquesta mesura també afecta diferents esdeveniments esportius que s’havien de dur a terme a la vila, com la Gran Fondo Lloret Costa Brava o el Campionat de Catalunya d’atletisme adaptat. Tot plegat ho valora la regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany.

El canal Esport 3 ha escollit un gol d’Adrià Farré com a un dels millors gols de l’última jornada de l’OK Lliga. Escoltem les valoracions del lloretenc.

Recordem que avui i demà hi ha campanya de donació de sang a Lloret, tot i que hem de dir que ja s’han omplert totes les places disponibles. Recordem que arran de la pandèmia cal reservar hora per poder anar a donar sang. I també recordem que avui es durà a terme la segona jornada del BTM, el Business Tourism Market, que celebra la tercera edició de manera semipresencial i amb un programa centrat en la pandèmia de la Covid-19.

Darrers Programes

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert...
Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada.Participa...
Avui ens acompanya la representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi.
La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Acabem la setmana explicant-vos que es recapten 2.000 euros en favor de l’associació lloretenca ForçAME. Aquests diners...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Cocodril Club – 25 Octubre 2020

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert Malla.

Religió Catòlica – 24 Octubre 2020

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada.Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Religió Islàmica – 24 Octubre 2020

Avui ens acompanya la representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi.Participa realitzant una pregunta a...

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.