5.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 15 Octubre 2021

L'informatiu matinal

Acabem la setmana explicant-vos que es crea el programa RECONCILIA’T per joves, que permet substituir multes per altres mesures més educatives o de salut. L’Ajuntament de Lloret de Mar, a través del departament de Benestar i Família, ha creat el programa “Reconcilia’t”, un programa que permet la substitució d’una sanció administrativa (multa econòmica) per una altra mesura. Aquesta és alternativa, de caràcter socioeducatiu o de salut, i permet donar una resposta més individualitzada. El programa va adreçat menors entre 14 i 17 anys, residents al municipi. Només es podran substituir les sancions derivades per infraccions de l’Ordenança Municipal de Civisme i Convivència Ciutadana o de la llei de Seguretat Ciutadana, relatives a la tinença o consum de substàncies prohibides en la via pública.  L’objectiu general del programa és fer protagonistes aquests joves, empoderar-los. I que siguin conscients de la responsabilitats i conseqüències dels seus actes a través de treballs en favor de la comunitat. De tot plegat, en parlem amb la regidora Arantxa Jimenez.

Avui ens fem ressò de tot el que va donar de si la jornada del BTM feta ahir a Lloret, amb els efectes de las Covid-19 en el sector del turisme com a centre del debat.

Tot seguit recordem que avui hi ha donació de sang, matí i tarda, al Teatre. Es una crida a la participació.

A la segona part, escoltem Ona Blasco per saber com afronta aquest cap de setmana la copa d’Espanya absoluta de León d’esquaix.

A continuació, detallem les diferents propostes esportives i de lleures del cap de setmana. No ens deixem res: des de la Costa Brava Stage Run, que passa per Lloret, a la activitat de busseig adaptat o bé a una competició de boxa i kick boxing, sense oblidar l’obra de teatre d’aquest dissabte, una comèdia amb la companyia La Calòrica. Parlarem amb un representant, Joan Yago.

Darrers Programes

Cocodril Club – 5 Desembre 2021

Ràdio Box – 4 Desembre 2021