14.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 15 Setembre 2022

L'informatiu matinal

Lloret serà la seu d’un congrés de plogging, un moviment nou que combina la pràctica esportiva amb la recollida de residus. A principis d’octubre, els dies 7 i 8, Lloret de Mar serà la seu d’una trobada d’àmbit internacional, que impulsen la cooperativa Mar de Dones i la fundació Guitart, amb el suport de l’Ajuntament i el Club Esportiu de Mossos d’Esquadra.

Escoltem declaracions de l’alcalde de Lloret i d’un representant del club dels mossos i ampliem tota la informació entrevistant la presidenta del congrés internacional de plogging i de la cooperativa La Mar de Dones, Teresa Ferrés.

L’associació Lerbycop -que aplega quatre urbanitzacions i algunes empreses de Lloret- ha presentat un recurs contenciós-administratiu al Jutjat de Girona per denunciar el cobrament improcedent de la facturació d’aigua potable el tercer trimestre del 2021. Ho comentem amb el president de l’entitat, Miguel Moreno.

Lloret de Mar serà la seu, aquest cap de setmana, del Waterpolo Kids Tour, amb un total de 40 equips, que disputaran més d’un centenar de partits al llarg de tres dies. En parlem amb el director del torneig, Luís Pérez.

Aquest divendres Gotham Club organitza una festa solidària amb música dels anys 80, 90 i 2000. Els diners recaptats es destinaran a l’associació ForçAME. 

Recordem, d’una banda, que aquest vespre hi ha concert de Tono Blasi en el Festival de Guitarra del Mediterrani i, d’altra banda, que avui s’obre el període d’inscripcions en línia per als cursos del casal municipal de la gent gran.

Darrers Programes