19.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 16 Abril 2021

L'informatiu matinal

Acabem la setmana amb una dada, més de 700 persones són vacunades entre ahir i avui a la Biblioteca de Lloret, que s’estrena com a punt de vacunació. Els veïns i veïnes a qui posen la 1ª dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

Les persones tenen dia i hora programada per rebre la vacuna. S’esperen a fora per que els cridin i entren en grups de 6 per rebre la 1ª dosi, i després s’estan uns minuts al pati en cas que hi hagi alguna reacció. 

A més, la Biblioteca repetirà com a punt de vacunació intensiu el proper 23 d’abril i s’espera que el maig ho sigui de forma continuada. Acollirà també les segones dosis de la Pfizer. 

Tambè parlem del nou rober de Càritas que ha obert portes aquest dijous. Situat al carrer Sènia del Rabic, a l’edifici del mercat municipal. Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Expliquem que 11 pisos buits serviran d’habitatge per a famílies vulnerables de Lloret. Ahir se’n van lliurar les claus a la Generalitat.

Avancem que el pròxim dimarts, 20 d’abril, l’Institut Rocagrossa organitza l’activitat educativa titulada “Empoderem la Formació Professional”. La cita compta amb tres objectius: conèixer la formació professional dual, incentivar l’emprenedoria de l’alumnat i parlar de l’afectació de la covid-19 en el sector empresarial a l’esport.

Recordem que avui es du a terme la segona jornada de donació de sang. Es farà al Teatre Municipal, al matí, de dos quarts de deu a dues, i a la tarda, de dos quarts de quatre a set.

Després, obrim plana esportiva per repassar quins seran els partits de competició del cap de setmana, en una jornada marcada per la suspensió del partit que havia de jugar el Club Hoquei Lloret a la pista del Calafell, per un positiu en el conjunt rival.

Finalment, repassem l’agenda d’activitats pels pròxims dies. Parlem de l’obra “Com menja un caníbal”, que es representa aquest divendres a les vuit del vespre al Teatre de Lloret, i de la sessió del Racó dels Contes, de dissabte al matí. També expliquem que dissabte a la tarda se celebrarà la Festa de la Cultura Lloretenca i que diumenge al matí el lloretenc Jordi Soliguer presentarà el seu llibre titular “Salabror”.

Darrers Programes

Arrenquem el programa despertador matinal de Nova Ràdio Lloret explicant que demà dimecres torna Fitur, la Fira Internacional del...
Tots els esports del municipi
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes
La cultura musical catalana a la Costa Brava Sud

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA