17.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 16 Agost 2022

Aquest dimarts ens formulem la següent pregunta: qui ha il·lustrat la campanya de civisme de Lloret de Mar? Tenir respecte per l’entorn natural com les platges, reciclar els residus i anar a peu enlloc de moure’s en cotxe. Aquests són els missatges de la campanya de civisme que hi ha enguany arreu de Lloret de […]

Aquest dimarts ens formulem la següent pregunta: qui ha il·lustrat la campanya de civisme de Lloret de Mar? Tenir respecte per l’entorn natural com les platges, reciclar els residus i anar a peu enlloc de moure’s en cotxe. Aquests són els missatges de la campanya de civisme que hi ha enguany arreu de Lloret de Mar, la qual continuarà l’any que ve a la destinació. La iniciativa, a càrrec de l’agència creativa FEAS, posa l’accent en una bona convivència entre residents i turistes. El missatge és que “estimar Lloret i tractar amb respecte l’entorn fa feliç la ciutadania”. Quan va rebre l’encàrrec de fer aquesta campanya de civisme, de part de Lloret, l’agència va anar a buscar un il·lustrador, Sergio Dosal, que té un estil viu, fresc i acolorit, que encaixa molt bé amb aquests valors inclusius. 

Avui tinem el plaer de xerrar una estona amb l’humorista Eva Cabezas. Entre funció i funció de l’espectacle CURVY, passa uns dies de vacances a Lloret. Li preguntarem quins projectes té entre mans.

Tot seguit, anunciem que avui s’obren les inscripcions dels cursos esportius municipals, adreçades a infants i públic sènior. Escoltarem la regidora Anna García Castany.

Després ens fem ressò del sopar solidari amb el càncer infantil, previst aquest dijous, a benefici de la fundació Amics Joan Petit.

I acabem fent un apunt del campionat europeu Dragon Boat de Banyoles, perquè una part dels participants s’allotjaran a Lloret de Mar.

Darrers Programes