7.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 16 Desembre 2022

Aquest divendres us expliquem que Lloret de Mar fa una crida a col·laborar amb la Marató de TV3, destinada a les malalties cardiovasculars. Tenim per davant un cap de setmana intens, amb diferents propostes, totes solidàries amb aquesta gran causa. Al llarg d’aquesta setmana hi ha hagut cantada de nadales al Centre d’Estudis de Llengües, […]

Aquest divendres us expliquem que Lloret de Mar fa una crida a col·laborar amb la Marató de TV3, destinada a les malalties cardiovasculars. Tenim per davant un cap de setmana intens, amb diferents propostes, totes solidàries amb aquesta gran causa. Al llarg d’aquesta setmana hi ha hagut cantada de nadales al Centre d’Estudis de Llengües, el pessebre vivent de la Immaculada, que ha permès recaptar 724,77 euros, els esmorzars i venda de clauers dels alumnes del PP; o bé avui el mercat de Nadal a l’escola Pompeu Fabra. Avui expliquem totes les propostes del cap de setmana. Recordeu que, a banda de col·laborar amb totes aquestes activitats, el dia 18 es pot fer l’aportació a la Marató de Tv3 i Catalunya Ràdio trucant al 900 21 50 50.

En l’àmbit de la política, avui ens fem ressò que Lara Torres és la candidata de Sumem Lloret i que el PSC ha començat unes trobades amb els veïns els dijous.

Sabem en què consisteix una nova campanya dels comerciants i que dilluns que ve s’organitza una jornada sobre la nova evolució d’internet i com el sector en pot treure profit.

A més, expliquem que l’ajuntament ha convidat les associacions culturals de Lloret a formar part d’una revetlla amb el sector. La trobada permetrà donar el tret de sortida a la celebració de la Capital de la Cultura Catalana al llarg del 2023.

Al llarg de l’informatiu d’avui, anunciem els partits del cap de setmana així com l’agenda d’avui a diumenge, marcada per la fira dels Sants Metges i l’obra de teatre L’ORENETA amb Emma Vilarassau.

Darrers Programes