13.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 16 Febrer 2021

Max Illa, propietari de l’Hostal Bella Dolores, compra el restaurant El Ventall. El Grup Es Blanc, amb l’empresari Max Illa al capdavant, acompanyat de Miquel Pla, ha comprat el restaurant El Ventall, situat a cavall dels termes municipals de Lloret de Mar i Blanes.

El grup, que té capital lloretenc i blanenc, ja ha començat a fer obres en aquest establiment emblemàtic amb la previsió d’obrir les portes aquest mes de maig. La voluntat és que el local estigui obert tot l’any, per servir dinars i esmorzars de forquilla, i que també obri a les nits durant l’estiu.

El nou restaurant serà de carn a la brasa i servirà productes de proximitat. A més de muntar un taller per a bicicletes i motos, pensat per als usuaris que estiguin fent una excursió pel territori. Segons l’empresari, estan negociant amb Tesla per ubicar-hi també un punt de càrrega de vehicles elèctrics. L’escoltem, en uns minuts.


Aquest dissabte se celebra la primera sessió del programa participatiu “Ser Jove en temps de Covid”, organitzat per la Generalitat. Es tracta d’un procés obert de debat que es durà a terme entre els mesos de febrer i març, per reflexionar i parlar sobre la situació dels joves en temps de pandèmia. En parlem amb la regidora Marina Nicolàs.

Tot seguit, expliquem que l’Hospital de Blanes ha aturat de manera temporal l’activitat quirúrgica d’un dels quiròfans per fer treballs de millora en l’àrea d’esterilització.

Anunciem que L’Esbart Dansaire Lloretenc ha cedit 300 vestits a l’Ajuntament perquè el conservi. Sumats als que es van portar a escena per l’espectacle de La Bella Dolores i al vestuari cedit per Joan Pau Romaní, el Teatre compta amb un fons de vestuari de prop de 500 peces. Parlem primer amb Silvia Grau, que ha organitzat el fons de vestuari, i tot seguit amb el regidor Albert Robert, també escoltem la regidora Lara Torres.

Finalment tenim temps per als esports, per donar compte dels dubtes entre els equips de futbol i futbol sala de Lloret pel que fa a la represa de les competicions amateurs que donen accés a lligues estatals. En concret, el Club de Futbol Lloret i el Club Futbol Sala Lloret ja saben que tornaran a jugar, després que aprovés dies enrere la Generalitat.

Darrers Programes

Aquest dimecres arrenquem el programa explicant-vos que Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre línies de finançament...
Aquest dimarts us expliquem que s’adjudiquen 10 dels 11 apartaments turístics de Lloret, reconvertit en pisos de lloguer social....
Tots els esports del municipi

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA