17.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 16 Febrer 2023

L'informatiu matinal

El Club Rem Pescadors no participarà en els actes de la Capital de la Cultura Catalana de Lloret. Avui parlem amb uns representants de l’entitat.

Els membres del Club de Rem Pescadors consideren que no tenen uns espais adients per dur a terme les seves activitats. A través d’un comunicat, l’entitat, ha exposat que “quan el rem tingui el que es mereix” donaran pas a col•laborar amb l’Ajuntament de Lloret. Des de Pescadors expliquen que fa anys que han demanat tenir unes bones instal·lacions però que, ara mateix, no tenen uns “espais dignes com vestidors, lavabos o dutxes”.

A més, assenyalen que també es troben amb dificultats per organitzar regates de la Lliga Catalana de Llaüt, entre altres impediments. Per això han decidit no participaran en els actes de la Capital de la Cultura Catalana de Lloret. En parlem amb en David Abril i Vadó Pujol. A més, sabrem quina és la resposta per part de l’Ajuntament entrevistant la regidora d’Esports, Ana García-Castany.

Aquest divendres arriben el rei i la reina Carnestoltes a Lloret de Mar i, com sempre, el Xino-Xano prepararà un petit tiberi per tothom que els vulgui anar a rebre. En parlem amb un membre de la penya, Miquel Joancomartí.

Amb Maite Rodríguez parlem de dues qüestions. D’una banda, com a representant del Banc del Temps ens comentarà en què consistirà el taller de maquillatge que han programat per aquest dissabte al matí a la sala infantil de la Biblioteca. D’altra banda, com a membre de l’Aurora, li preguntem per les candidatures del Premi Aurora, ja que aquesta setmana es tanca el termini per presentar-ne.

Al BDBH d’avui també ens fem ressò de la sessió del cineclub Adler que hi ha aquest vespre, tot parlant amb el president de l’entitat, Joan Moret. La pel·lícula que es projectarà es titula “L’Emperadriu rebel” i forma part del cicle Cinema i Dona.

Acabem el programa parlant d’un altre programa, perquè ahir a la tarda es va emetre des de Lloret de Mar “Islàndia” de RAC1 i volem destacar-ne un parell de coses. Primer de tot, la defensa aferrissada que va fer la periodista Cristina Puig de Lloret de Mar; l’escoltem. I també expliquem que ahir en el programa es va anunciar que el Castell de Lloret obrirà les portes el proper 1 d’abril.

Darrers Programes