8.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 16 Gener 2023

L'informatiu matinal

Lloret presenta la capital de la cultura catalana, amb un centenar d’activitats al primer semestre, com poesia, teatre o pintura, a més de visites en nous indrets. Un dels actes destacats serà el proper 4 de febrer, amb la Revetlla de la Capital que consisteix en una reunió de totes les entitats culturals de la ciutat per tal que puguin mostrar què fan i poder-se donar a conèixer entre la gent de Lloret.

Es durà a terme al barri del Rieral. De fet, una de les singularitats de l’any cultural lloretenc serà la desubicació, és a dir, treure de context algunes activitats amb l’objectiu de posar-ho en valor. La presentació oficial s’ha dut a terme, aquest divendres a la nit, a la Discoteca Sant Trop. A la gala hi ha assistit una bona mostra del teixit cultural lloretenc, així com autoritats locals i de la demarcació de Girona.

La cerimònia s’ha clausurat amb una actuació molt especial. Els músics lloretencs, Manel Alsina, i Marta Romeu, coneguda artísticament com a Tramma, han versionat la ‘La pubilla de Lloret’.

Ens fem ressò de com ha anat la visita, el passat divendres, del conseller de Territori, Juli Fernández.

Entrevistem al regidor de Cultura i Festes Cristian Fernàndez sobre el lliurement de premis del Concurs de Pessebres i Diorames.

Després parlem amb uns quants alumnes de la Immaculada Concepció per saber la difusió que faran sobre la campanya de donació de sang d’aquest dijous i divendres a Lloret.

Ens posem al dia amb els resultats esportius del cap de setmana, que seran ampliats a partir de les 9 del matí amb en Moisés García.

Tot seguit recordarem que avui es dona inici a l’Ajuntament dels Infants, amb la sessió inaugural amb 15 alumnes de 5è de primària que triaran un projecte de millora per a Lloret.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023