24.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 16 Juliol 2021

L'informatiu matinal

Avui tenim a Lloret la marató de vacunació per a les persones de 40 a 69 anys i donació de sang al Teatre. Avui divendres coincideixen a Lloret la marató de vacunació -la 3a, sense cita prèvia- i donació de sang. Anem per parts. Pel que fa a la vacunació, es duu a terme a la Biblioteca, a partir de les 9 del matí.

En aquesta ocasió, la franja cridada a vacunar-se són les persones nascudes entre els anys 1952 i 1981. És a dir, entre 40 i 69 anys.

Les persones interessades a vacunar-se han de formar part de l’atenció primària assignada a Lloret i a Tossa. A més, no han d’haver rebut cap dosi de la vacuna, ni tampoc haver passat en els últims 6 mesos la Covid19, ni evidentment tenir cap símptoma. La tercera Marató de Vacunació sense cita prèvia es durà a terme avui la Biblioteca, de nou del matí a vuit del vespre, o fins que s’esgotin les dosis. Es posarà la vacuna Janssen, d’una sola dosi.

A banda de la marató de sang, avui hi ha també donació de sang al Teatre. Tant al matí com a la tarda. L’objectiu és assolir les 170 donacions.

Avui seguim parlant dels mocadors de Santa Cristina, que ja es poden comprar, al preu d’un euro. Com sempre, seran solidaris. Enguany, la recaptació es destinarà a l’associació Punt d’Equilibri. Entrevistem Francesc Alsina, gerent de l’Associació de Comerciants de Lloret.

També ens farem ressò del servei Tapas Walking Tour, que es posa en marxa en tres establiments de la vila amb l’objectiu de transmetre la gastronomia i la cultura lloretenca als visitants. En parlem amb el project manager, Nacho Allende.

Sabem com es presenta el torneig d’escacs que s’organitza amb motiu de la Festa Major de Santa Cristina. Serà aquest dissabte a la tarda, a la plaça de la Vila. Ens ho explica el president del Club d’Escacs Lloret, Toni David.

Aquest dissabte arriba a Lloret la primera actuació del Clon Festival, amb els Jarabe de Pau, que faran un tribut a la mítica banda Jarabe de Palo, amb les seves millors cançons. Entrevistem Edu Diaz, creador i cantant de l’agrupació.

En plana esportiva, expliquem que Lloret de Mar acull aquest diumenge l’última jornada de la Lliga de Llagut Català, a la platja de Santa Cristina. Hi participaran 50 tripulacions de diferents equips. En sabem tots els detalls amb Anna Rosa Bou, la presidenta de l’entitat organitzadora, el Club Rem Santa Cristina

Darrers Programes