24.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 16 Juny 2022

L'informatiu matinal

Lloret de Mar ha presentat un abonament d’un dia per al transport urbà. A partir d’ara, es poden fer viatges il·limitats amb el transport urbà durant un dia sencer pel preu de cinc euros. L’Ajuntament i l’empresa Sagalés han presentat l’anomenada targeta T-Dia aquest dimecres, juntament amb la nova aplicació de transport urbà.

Escoltem el que van dir a la presentació l’alcalde, Jaume Dulsat, i el conseller delegat de Sagalés, Ramon Sagalés. A més, entrevistem el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández.

Lloret de Mar prepara la celebració del Dia de l’Orgull LGTBI el dia 2 de juliol i avui en coneixem els detalls amb la regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez.

L’Institut Escola de Lloret de Mar organitza una jornada d’atletisme escolar aquest divendres a les pistes i ampliem la informació amb el professor d’Educació Física del centre, Àlex Gil.

Entrevistem, també, el coordinador del Bàsquet Lloret, Marc Ciurana, perquè el club organitza, aquest dissabte, 12 hores de bàsquet al pavelló del Molí.

Acabem fixant-nos amb l’agenda d’aquest vespre. D’una banda, el Cineclub Adler tanca la temporada amb la projecció de la pel·lícula “Los caballos mueren al amanecer”. D’altra banda, l’Aurora tanca la temporada amb un concert de l’agrupació blanenca Tres Voltes Rebel. Escoltem una de les integrants, Alba Lupiáñez.

Darrers Programes