15.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 16 Maig 2022

L'informatiu matinal

La família Planiol podria perdre la concessió del seu restaurant, que regenta des de 1953. L’Ajuntament de Lloret n’havia cedit l’explotació als Planiol fins a l’any 2016, quan la família va interposar un recurs per obligar la Generalitat a treure la concessió a concurs. I així ho ha fet aquest any.

La família que ha regentat el local durant les últimes set dècades, però, no es va assabentar del concurs. La notificació es va enviar a casa de la mare de la titular actual, que va morir fa vuit anys. Ara, ja no són dins del termini per presentar-s’hi.

Des de l’Ajuntament lamenten la situació, però entenen que no hi poden fer res, perquè la decisió és en mans de la Generalitat. Entrevistem Isa Sanchez, de Can Planiol, i a Jordi Sais, de l’Ajuntament.

Avui ens fem ressò de la setmana contra la LGTBIfòbia que ha muntat l’Ajuntament, amb actes ben diversos. Els comentem amb la regidora Jennifer Pérez.

Ens posarem al dia amb els resultats esportius del cap de setmana.

Sabem per què avui visita Lloret el diputat de Catalunya en Comú Podem, Jordi Jordan i acabem amb una crònica del festival Lloret Negre, celebrat aquest cap de setmana a la Biblioteca, i entrevistem la seva organitzadora Angelique Pfitzner.

Darrers Programes