14.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 16 Març 2023

L'informatiu matinal

Albert Robert ja és oficialment el nou alcalde de Lloret. El fins ara primer tinent d’alcalde ha agafat les regnes aquest dimecres, en un ple extraordinari, després que Jaume Dulsat renunciés al càrrec per motius laborals. Albert Robert s’ha mostrat molt emocionat i orgullós del nou repte. Avui escoltem algun fragment del discurs que va fer l’alcalde al ple d’ahir a la tarda i també les reaccions dels regidors dels diferents grups.

Des d’aquest dimecres, 15 de març, ha començat la prohibició de fer foc en terrenys forestals. Una restricció que s’allarga fins al 15 d’octubre. En parlem amb el cap de protecció civil, Felip Carbonell.

En l’àmbit educatiu, entrevistem al professor de l’institut Coll i Rodés, Marc Garcia, per saber com els va anar la participació a les Olimpíades de Geologia. 

També ens fixem en l’agenda d’aquests dies. Començem parlant amb el president del Cineclub Adler, Joan Moret, sobre el documental que projectaran aquest vespre, titulat “Fire Of Love”. Serà a dos quarts de nou, al Teatre.

També al teatre, dissabte al vespre, s’hi podrà veure un espectacle de circ titulat “Save The Temazo”, que va a càrrec de la companyia F.R.E.N.È.T.I.C. En coneixem els detalls amb un dels creadors i coreògraf, Matías Marré.

Encara ens fem ressò d’un altre acte al Teatre, en aquest cas de cara a diumenge: hi haurà un concert solidari amb la lluita contra el càncer, a càrrec de la lloretenca Ary Martín, a qui entrevistem. I també a la presidenta de l’associació contra el càncer de Lloret, Cristina Pané.

Darrers Programes