7.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 16 Setembre 2021

L'informatiu matinal

L’Hotel Santa Marta i els espais emblemàtics de Lloret són els protagonistes d’un article de National Geographic. La reconeguda revista de naturalesa, història i ciència ha escollit la destinació com un dels punts més destacats per descobrir la Costa Brava.

L’article, que es pot trobar en l’apartat de viatjes del portal digital de National Geographic, es titula “Seis formas disfrutonas de reconectar con la Costa Brava”. Entre aquestes sis maneres de gaudir de la zona, hi ha l’Hotel Santa Marta. Segons la publicació, es tracta d’un “hotel per a provar-ho tot” i es destaca el treball que ha fet l’establiment per convertir-se en un “epicentre gastronòmic”.

D’altra banda, també es recomana visitar Lloret de Mar a través de l’activitat de marxa nòrdica i aprofitant les sortides que s’organitzen des del consistori i l’empresa Nordic Walking Es Trajo.

En parlarem en el programa d’avui. En uns minuts entrevistarem Jesús Niño, xef de l’Hotel Santa Marta, i Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme.

Explicarem que la Policia Local ha identificat els responsables del grup “LloretFight”, que a través de les xarxes socials convidava als joves a gravar-se i penjar vídeos de baralles entre ells. Els autors d’aquest perfil virtual són menors residents a la vila. Escoltarem les declaracions del regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais.

Sabrem com va anar la participació de Jordi Turull en la concentració independentista que es va fer ahir a Lloret de Mar. Com cada dimecres, el CDR de Lloret, el Consell Local per la República i l’Assemblea de Lloret s’han aplegat a la plaça de l’Església, però amb una peculiaritat important: ha estat la trobada número 150.

Albert Robert

En plana esportiva, ens farem ressò de la fita assolida pel Club Tenis Lloret, que s’ha classificat per primera vegada per a les semifinals de la Lliga Catalana amb els equips Absolut i Sènior de més de 30 anys. Ens ho explicarà el director esportiu de l’entitat, Christian Martínez.

acabarem recordant que aquest vespre arriba una doble gal·la dels Premis Climent Guitart. L’any passat, la Fundació no va poder entregar els guardons i, per no deixar perdre cap any, avui es lliuraran els premis de la sisena i la setena edició en una única gala.

Darrers Programes