17.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 16 Setembre 2022

L'informatiu matinal

Avui us expliquem que Salvador Illa ve a Lloret a donar suport al cap de llista del PSC. El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha vingut a Lloret aquest dimecres per donar suport a Adrià Lamelas, candidat del partit per Lloret a les properes eleccions municipals. Després de fer una volta pels carrers de la vila, han fet una presentació a la sala polivalent de la Biblioteca. Salvador Illa ha reconegut que els últims anys no han estat bons pel PSC a Lloret de Mar, però confia en què la candidatura d’Adrià Lamelas marcarà un punt d’inflexió. L’alcaldable socialista ha avançat que a principis del 2023 presentaran el seu programa electoral i la llista que l’acompanyarà als comicis del maig.

El proper dilluns s’obre el termini per demanar la beca menjador. Amb la regidora Arantxa Jimenez, en sabem els detalls.

Tot seguit, expliquem que les zones blaves de temporada han passat a ser gratuïtes i que Lloret serà la seu d’una trobada amb 400 policies de tot el món.

Així com que el teatre ha renovat la totalitat de les butaques i que hi ha obertes les inscripcions per a la Pirate’s Race del proper 2 d’octubre.

En plana esportiva, destaquem que els lloretencs Toni Expósito i Ismael Ba Ojeda han fitxat pel Club Voleibol Guaguas, de Las Palmas de Gran Canaria, per jugar en l’equip júnior d’un club que competeix, actualment, en la Superlliga masculina.

Repassem altres noticies d’actualitat esportiva així com l’agenda del cap de setmana, marcada per la jornada de mobilitat, la Cabra’s Trail o la Festa Major de les Alegries.

Darrers Programes