23.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 17 Abril 2023

L'informatiu matinal

Un veí inicia una recollida de firmes per demanar que la Caixa obri una sucursal al Molí o voltants. Un veí de Lloret de Mar ha iniciat una recollida de firmes per demanar a la Caixa que obri una oficina que doni servei als veïns dels barris del Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua.

Els clients d’aquesta entitat o els que hi han de fer gestions, ara mateix només disposen d’un caixer, ubicat a l’avinguda de Vidreres, enlloc d’una sucursal amb atenció personalitzada. La més propera es troba al centre, al carrer Sant Pere, on sovint hi ha cues.

Per aquest motiu, aquest veí està reunint signatures entre que els veïns, les quals les entregarà a la Caixa a finals d’abril. Entrevistem a Antonio Ferro.

L’Ajuntament prepara un conveni per fer 30 pisos de protecció oficial que podrien anar ubicats a prop de l’institut Sant Quirze, en concret, a la pujada Puigventós. Ampliem la informació amb la regidora Jennifer Pérez.

Tot seguit, parlem de política per donar a conèixer les propostes de mobilitat dels ‘comuns’ així com la llista de Sumem Lloret.

A la segona part, donem tots els resultats esportius del cap de setmana.

Expliquem que s’han instal·lat nous aparells desfibril·ladors nous a la vila. Un a l’exterior del pavelló esportiu municipal i l’altre, al passeig Ferran Agulló de Fenals.

Després donem a conèixer els premis Es Niell, atorgats aquest cap de setmana a la plaça del Pi de Santa Cristina per part de l’Obreria.

Darrers Programes