22.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 17 Agost 2021

Aquest dimarts us expliquem que la Policia Local de Lloret de Mar deté a dos joves per actes vandàlics. Els detinguts estaven llençant diferents motocicletes i les jardineres d’un establiment privat. Els fets han tingut lloc de matinada, la de diumenge a dilluns, a tocar del passeig marítim. Un veí ha avisat la policia i […]

Aquest dimarts us expliquem que la Policia Local de Lloret de Mar deté a dos joves per actes vandàlics. Els detinguts estaven llençant diferents motocicletes i les jardineres d’un establiment privat. Els fets han tingut lloc de matinada, la de diumenge a dilluns, a tocar del passeig marítim. Un veí ha avisat la policia i quan els dos joves han vist els agents, han fugit corrents cap al centre i però han estat ràpidament interceptats i detinguts per un delicte de danys. En parlem amb el regidor Jordi Sais.

Avui també anunciem el festival SOM DE MAR. Tot a punt perquè la 2a edició comenci aquest dijous. Serà amb un concert de Pasión Vega, que donarà pas a deu dies de música, amb un cartell de luxe, amb cantants i bandes molt reconegudes. Com Marina Rossell, David Otero, The Other Side en tribut a Pink Floyd, Xiula, Miquel Abras, Carlos Sadness, Els Amics de les Arts, Maria José Llergo i Sopa de Cabra. Sabrem quina és l’última hora del Festival amb el seu director, Carles Gilibets.

Avui dediquem una bona part del programa a parlar de temes esportius d’actualitat. D’una banda, sabrem com es presenta l’Eurockey Cup, que tindrà Lloret de Mar com a un de les seus. La competició se celebrarà el pròxim mes d’octubre, en dues categories: sub17 i sub15, tant en homes com en dones. Per saber-ne tots els detalls, entrevistem Marc Ausió, membre de l’organització, i també donarem veu al Club Hoquei Lloret, una de les entitats que hi col·labora. Entrevistem el seu president, Josua Pérez.

Després, seguim en plana esportiva. Parlem en directe amb la regidora d’Esports, Ana Garcia-Castany, per conèixer quina és l’oferta dels cursos esportius municipals. Ja s’han obert les inscripcions per a totes les propostes, que s’adrecen especialment a majors de 60 anys i a menors d’edat, amb una varietat molt àmplia i per a tots els gustos.

Darrers Programes