10.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 17 Agost 2022

Aquest dimecres obrim el programa informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar amb la queixa de Ciutadans sobre la suspensió del ple de l’agost ha fet convocar una sessió extraordinària. El ple es farà avui, amb un únic punt en l’ordre del dia, amb l’objectiu de facultar l’alcalde per suspendre un ple en […]

Aquest dimecres obrim el programa informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar amb la queixa de Ciutadans sobre la suspensió del ple de l’agost ha fet convocar una sessió extraordinària. El ple es farà avui, amb un únic punt en l’ordre del dia, amb l’objectiu de facultar l’alcalde per suspendre un ple en un mes com l’agost, en què tradicionalment no es fa cap plenari de caire ordinari. Tot plegat prové d’un comunicat de Cs, el principal grup de l’oposició, en què amenaçava de portar el govern local als tribunals si l’alcalde no convocava el ple del mes d’agost. La sessió d’avui, prevista per a la una del migdia, es podrà seguir en directe a través dels canals telemàtics de Nova Ràdio Lloret, així com pel 90.2. 

Amb la promotora del Banc de Sang de Girona, Meritxell Casacuberta, sabem com va anar, divendres passat, la campanya extraordinària de donació de sang aquí a la vila. 

Fixant-nos en l’agenda del cap de setmana, expliquem que aquest vespre hi ha nova projecció de cinema a la fresca. En aquest cas, es podrà veure “Padre no hay más que uno”, a les deu de la nit, a la plaça de les Regions del Molí. 

De cara a demà, hi haurà una nova sessió del Festival de Guitarra del Mediterrani, amb Marta Casas. L’arista oferirà un repertori variat, amb algunes de les obres més mítiques i més conegudes de la guitarra clàssica. 

I acabem amb més música per explicar que la lloretenca Ainhoa Sánchez ha presentat un nou tema, titulat “Volver a sentir”. L’escoltarem. 

Darrers Programes