13 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 17 Desembre 2020

Avui destaquem que s’acosten les festes i, com cada any, la Creu Roja recull joguines, amb l’objectiu de no deixar cap infant sense joguina per Nadal. La Creu Roja ja ha impulsat, un any més, la campanya de Reis. Així doncs, es demana als veïns que col·laborin aportant joguines, que a Lloret es poden deixar al Puntet.

En parlem amb la coordinadora de la Creu Roja a la Selva marítima, Norma Rivas, i amb la regidora de Joventut, Marina Nicolàs. A la regidora, com a responsable de l’àrea de Medi Ambient, també li preguntem pel Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica de la Diputació de Girona, amb el qual participa l’Ajuntament de Lloret.

Entrevistem el president del Cineclub Adler, Joan Moret, perquè l’entitat farà aquest vespre l’última projecció de l’any. Es tracta de la pel·lícula Rauf, que es podrà veure al Teatre de Lloret a partir de dos quarts de vuit del vespre.

El Mercat Municipal de Lloret acull aquests dies dos tallers nadalencs per a tota la família. En donem tots els detalls amb la regidora de Comerç, Lara Torres.

La Piscina de Lloret torna a col·laborar aquest any amb La Marató de TV3 i en parlem amb el director, Ricard Salines, a qui també li preguntem per la col·laboració de l’equipament amb la campanya de l’institut Rocagrossa “Cap infant sense esport”.

Ja s’han obert les inscripcions dels concursos de pessebres i l’Ajuntament ja prepara, també, l’exposició de diorames. En donem tots els detalls escoltant declaracions del regidor de Cultura, Cristian Fernández.

Acabem explicant que el retorn a l’escola després de les vacances de Nadal s’endarrereix tres dies. Per tant, serà el dilluns 11 de gener i no el divendres 8, tal com estava previst en el calendari escolar.Es tracta d’una recomanació de Salut per evitar contagis per coronavirus a les aules després de les festes.

Darrers Programes

Avui parlem de la selecció juvenil d’Eslovènia de natació que ha fet una estada a la Piscina de Lloret. En...
Aquest dimecres arrenquem el programa explicant-vos que Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre línies de finançament...
Aquest dimarts us expliquem que s’adjudiquen 10 dels 11 apartaments turístics de Lloret, reconvertit en pisos de lloguer social....

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA