11.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 17 Febrer 2021

Comencem amb una notícia de darrera hora, avui dimecres s’inicia la campanya de vacunació contra la Covid del personal que treballa a les escoles i als instituts de Lloret de Mar. Els detalls els dona el regidor d’Educació, Albert Ferrández,

Ens fem ressò de la concentració ahir a Lloret de Mar en suport a Pablo Hasél, igual que s’ha fet arreu de Catalunya, per reclamar la llibertat del raper lleidatà. Hasél ha estat detingut aquest dimarts al matí, per ordre de l’Audiència Nacional pels continguts dels seus tuits i cançons sobre la monarquia espanyola.

Informem que MediaMarkt compra la botiga Worten de Lloret de Mar. De fet, Worten ultima un acomiadament col·lectiu que culminarà el cessament de les seves operacions a l’Estat espanyol, més enllà del centre logístic que manté a Madrid per a la venda en línia i 15 botigues que mantindrà a les Illes Canàries. En parlem amb més detalls amb el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

Parlem de la Unitat Canina de la Policia Local de Lloret, que ha incorporat quatre gossos nous: l’Iron, la Maya, la Mia i la Luna. Ha estat possible després de la signatura d’un conveni de col·laboració pels propers quatre anys entre l’Ajuntament, el cos policial i els propietaris dels animals. Entrevistem el cap de la Unitat Canina, Francisco Alonso.

Expliquem que Lloret de Mar compta amb un nou punt d’assistència per a usuaris de bicicletes i patinets. Es troba al barri del Rieral i està equipat amb totes les eines necessàries per a fer reparacions d’urgència i comprovar la pressió dels pneumàtics. Ho valorem amb Jordi Figueras, president de la Penya Ciclista de Lloret, i amb Xavi Flores, regidor del barri del Rieral.

Finalment parlem de l’espectacle “Vidas Enterradas”, que arriba aquest dissabte al Teatre de Lloret. Els espectadors podran conèixer els testimonis reals sobre la vida i la mort de les persones assassinades durant la Guerra Civil i el Franquisme. Entrevistem un dels autors dels textos de l’obra, Alfonso Plou.

Darrers Programes

Aquest dimecres arrenquem el programa explicant-vos que Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre línies de finançament...
Aquest dimarts us expliquem que s’adjudiquen 10 dels 11 apartaments turístics de Lloret, reconvertit en pisos de lloguer social....
Tots els esports del municipi

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA